Bøger / faglitteratur til børn

Pigernes guide til puberteten


Beskrivelse


Lettilgængelig brugsbog til teenagepiger om at komme i puberteten, om selvværd, venner, kærester, kroppens udvikling, menstruation og meget mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juli 2017

af

af

Christine Christensen

d. 19. juli 2017

Lettilgængelig brugsbog til teenagepiger om at komme i puberteten, om selvværd, venner, kærester, kroppens udvikling, menstruation og meget mere. Fra ca. 9 år.

"Pigernes guide til puberteten" handler om alle de spørgsmål, der fylder i puberteten og som det kan være svært at tale med andre om. Bogen tager udgangspunkt i kroppens udvikling fra pige til teenager efterfulgt af afsnit om emner som menstruation, følelser, venskaber, humørsvingninger og gode råd til sunde kostvaner, motion og hygiejne. Bagerst er der afsnit med ordforklaringer og en liste over gode hjemmesider.

Enkel bog om alle de følelser og spørgsmål, som piger tumler med inden de kommer i puberteten. Det er et kort overblik over alle de forandringer, der sker med ens krop og humør, fortalt i en positiv, direkte tone. Nogle ord er dog lidt svære og nogle løsninger måske lidt lette, men alt i alt en brugbar bog for de yngste tweens.

Der er udgivet rigtig mange bøger om teenagepigers udvikling, menstruation og følelsesmæssige kaos. Denne minder mest om Absolut for pigerKlar parat pubertetHåndbog for teenagepiger. Klar parat pubertet og Håndbog for teenagepiger har også begge de mindste teenagere som målgruppe, men er lidt sværereDer er udgivet rigtig mange bøger om teenagepigers udvikling, menstruation og følelsesmæssige kaos. Denne minder mest om Absolut for piger. og Håndbog for teenagepiger har også begge de mindste teenagere som målgruppe, men er lidt sværereDer er udgivet rigtig mange bøger om teenagepigers udvikling, menstruation og følelsesmæssige kaos. Denne minder mest om Absolut for piger. Klar parat pubertet og har også begge de mindste teenagere som målgruppe, men er lidt sværere.