Bøger / faglitteratur til børn / kogebøger

Pigernes kogebog


Beskrivelse


Med 24 opskrifter, som er opdelt i 3 afsnit: snacks (inklusiv drinks), venindeaften (hovedretter og småretter) og søde sager samt gode råd om fx redskaber og hygiejne.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2015

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 21. aug. 2015

Indbydende og letforståelig kogebog med 24 opskrifter henvendt til piger fra 8 år.

Kogebog med 24 opskrifter, opdelt i 3 afsnit: snacks (inklusiv drinks), venindeaften (hovedretter og småretter) og søde sager. Der er fotos af alle retter og trin-for-trin-vejledninger. Bogen indledes med 3 siders gode råd om fx redskaber og hygiejne. Opskrifterne kan laves af børn fra 8 år, evt. med hjælp fra en voksen.

Kogebogen er let at bruge med tegnede trin-for-trin-vejledninger og overskuelige tekster. Den har spiralryg og kraftige sider, og layoutet er pastelfarvet og indbydende. Der er lækre fotos af alle retter, inklusiv flot pynt og festlige detaljer. Selvom kogebogens titel og layout henvender sig til piger, kan den sagtens bruges af drenge også, for opskrifterne er ikke specielt "pigede", med undtagelse af de blomsterpyntede cupcakes. Kogebogen er oversat fra engelsk, men opskrifterne passer fint til danske hjem, måske bortset fra den engelske jelly-dessert.

Der findes mange kogebøger for børn - også en del, som henvender sig mest til piger, fx Kogebog for pigerKogebog for tøserPrinsessekogebogen, som minder meget om denne kogebog i layout, men indeholder flere opskrifter, og hvor opskrifterne er markeret med sværhedsgrad og tidsforbrug. Derudover er også fx Kogebog for tøser og PrinsessekogebogenDer findes mange kogebøger for børn - også en del, som henvender sig mest til piger, fx Kogebog for piger, som minder meget om denne kogebog i layout, men indeholder flere opskrifter, og hvor opskrifterne er markeret med sværhedsgrad og tidsforbrug. Derudover er også fx og PrinsessekogebogenDer findes mange kogebøger for børn - også en del, som henvender sig mest til piger, fx Kogebog for piger, som minder meget om denne kogebog i layout, men indeholder flere opskrifter, og hvor opskrifterne er markeret med sværhedsgrad og tidsforbrug. Derudover er også fx Kogebog for tøser og .