Bøger / faglitteratur / vejledninger

Pileflet : en guide til dyrkning og høst plus 20 smukke flettede projekter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2019

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 2. jan. 2019

Vil du have inspiration til fletning af pil? Så er denne bog for dig, for alle læsere der nyder hobbyarbejde.

Med over 20 forskellige pileflet-projekter er der noget for alle - blandt andet kan man finde inspiration til brødkurve, bakker, hegn, kurve og forskellige pyntegenstande. Pilefletter Jenny Crisp fortæller om nogle af de vigtigste ting, man bør vide, hvis man ønsker at prøve pileflet og fremviser projekter, der passer til både nybegynderen og den øvede pilefletter. Med afsnit om hvordan man selv dyrker pil og trin for trin instruktioner.

"Pileflet" er en smuk og æstetisk bog, der via lækkert layout og billeder med tilhørende fin tekst fanger nutidens store trend med at benytte naturlige materialer i og udenfor hjemmet. Crisp gør det let for læseren, at komme i gang, med pædagogiske trin for trin instruktioner, der ikke kræver avancerede redskaber. Som bonus får man tilmed viden om pilen som træart og hvordan man selv dyrker den.

For mere viden om fletning af pil kan man læse Pileflet. [Bind] 1 og Pileflet. [Bind] 2 der er begynderbøger indeholdende alle de grundlæggende teknikker. Hvis man allerede har flettet sin første pilekurv, kan man finde videre inspiration i fx Pil i det friPileflet. Bind 1 : Grundlæggende teknikPileflet. Bind 2 : Mere teknikPil i det friFor mere viden om fletning af pil kan man læse Pileflet. [Bind] 1 og Pileflet. [Bind] 2 der er begynderbøger indeholdende alle de grundlæggende teknikker. Hvis man allerede har flettet sin første pilekurv, kan man finde videre inspiration i fx Pil i det friFor mere viden om fletning af pil kan man læse Pileflet. [Bind] 1 og Pileflet. [Bind] 2 der er begynderbøger indeholdende alle de grundlæggende teknikker. Hvis man allerede har flettet sin første pilekurv, kan man finde videre inspiration i fx .