Bøger / faglitteratur til børn

Pilot


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 13. maj 2019

Letlæst fagbog om at være pilot. Bogen kan læses af lyst af børn mellem 7 og 9 år, der har knækket læsekoden, eller i forbindelse med faglige læsekurser i indskolingen.

Bogen er en del af serien "Min første bog", og fortæller i ord, billeder og faktabokse om det at være pilot. Først fortælles, hvad en pilot er, samt hvordan man bliver pilot. Dernæst fortælles om piloters forskellige opgaver samt om forskellige flytyper og cockpittet. Bogen afsluttes med et opslag om en dansk pilot, som under en ulykke fik sit fly sikkert ned. Teksten har et let-tal på 15 og er sat med store typer i korte afsnit. Til bogen kan der via nettet hentes elevopgaver til undervisningsbrug.

Bogen er en god læseoplevelse for børn i indskolingen med interesse i flyvning. Der er mange interessante fakta og flotte billeder.

Der findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx PilotFlyLuftFly fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som Fly og Luft eller den lidt sværere FlyDer findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx Pilot fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som og Luft eller den lidt sværere Der findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx Pilot fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som Fly og eller den lidt sværere FlyDer findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx Pilot fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som og Luft eller den lidt sværere .