Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Pindsvin


Beskrivelse


Lær mere om de pindsvin som vi møder i haven og i naturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. aug. 2017

Pindsvin er små, nuttede og spændende dyr, som vi møder i ny og næ både i haven og i naturen. Lær mere om pindsvin i denne letlæste fagbog for 7-9-årige. Bogen kan både læses af interesse eller til faglige læsekurser, hvortil der findes elevaktiviteter på nettet.

Bogen er en del af den nye fagbogs-serie "Fakta mini" og er bygget op over 6 opslag på to sider med billeder, en kort tekst på lix 14 samt faktabokse. Bogen afsluttes med et stikordsregister samt forslag til yderligere fordybelse.

Det er en god, letlæst fagbog med mange flotte billeder og interessante oplysninger. Bogen er både et sikkert hit til hygge-læsning blandt naturglade børn og en god fagbog til faglig fordybelse i indskolingen.

Man kan læse mere om pindsvin i bogen PindsvinDyr i nattenNatdyr eller i bøger om forskellige natdyr. Det kunne eksempelvis være titlerne Dyr i natten og NatdyrMan kan læse mere om pindsvin i bogen Pindsvin eller i bøger om forskellige natdyr. Det kunne eksempelvis være titlerne og NatdyrMan kan læse mere om pindsvin i bogen Pindsvin eller i bøger om forskellige natdyr. Det kunne eksempelvis være titlerne Dyr i natten og .