Bøger / faglitteratur til børn

Pinse


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. mar. 2018

Hvert år holder vi ferie og fejrer påske og pinse. Men hvorfor gør vi egentlig det? Det fortæller disse to lette fagbøger om. Bøgerne kan læses af interesse af børn mellem 8 og 11 år eller anvendes til faglige læsekurser eller til emnearbejde i faget kristendomskundskab.

Bøgerne har lix 18-21 og fortæller om henholdsvis påske og pinse. Hvad fejrer vi? Hvorfor fejrer vi det? Og hvordan fejrer vi det? Disse spørgsmål er omdrejningspunkter i de to bøger, som forklarer de mange traditioner og symboler, som er en del af påsken og pinsen. Til begge bøger findes der elevopgaver og lærervejledning på nettet til skolebrug.

Det er to gode bøger, som kommer godt rundt om deres emner og får forklaret et forholdsvis svært stof i et letlæseligt sprog.

Der findes meget få lette fagbøger om påske og pinse. Vil man læse mere, kan man vælge titlen Påske og pinsePåskeSigurd fortæller bibelhistorier eller den noget lettere Påske. Derudover kan man også vælge en titel som Sigurd fortæller bibelhistorierDer findes meget få lette fagbøger om påske og pinse. Vil man læse mere, kan man vælge titlen og pinse eller den noget lettere . Derudover kan man også vælge en titel som Sigurd fortæller bibelhistorierDer findes meget få lette fagbøger om påske og pinse. Vil man læse mere, kan man vælge titlen Påske og pinse eller den noget lettere Påske. Derudover kan man også vælge en titel som .