Bøger / faglitteratur / kogebøger

Pioppi kuren : 21 dages-plan til en sund livsstil


Beskrivelse


Om hvordan man med middelhavsinspireret kost og fysisk aktivitet kan blive sundere, og lægge afstand til overvægt og livstilssygdomme. Med opskrifter og øvelser. Efter en kur opkaldt efter den italienske landsby Pioppi, hvor indbyggerne bliver meget gamle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 1. juni 2018

Til alle, der ønsker en middelhavsbaseret kostplan, der lover mere energi samt forebyggelse af inflammation, hjerte-kar-sygdomme og diabetes.

I Pioppi landsbyen i det sydlige Italien, lever mændene, der i gennemsnit bliver 8 år ældre end danske mænd, på en typisk middelhavsdiæt med rigeligt olivenolie, fisk, grøntsager, kød og et enkelt glas vin. I denne bog videreudvikler de to forfattere middelhavsdiæten med en række fysiske øvelser og fasteperioder. De samler det hele til en komplet 21 dages plan, der er lige til at gå til. Bogen indeholder opskrifter på morgenmad, frokost og aftensmad.

At traditionel middelhavs-kost er både sund og lækker, er ikke nogen nyhed, men den viden kan altid tåle en genopfriskning. De to forfattere, der er henholdsvis læge og filmproducent, forklarer hvorfor middelhavskosten er god for os og kommer samtidig ind på vigtigheden af at undgå stress, bevæge sig og være social hver dag. Mange vil nok finde det behageligt at vide, at chokolade og vin er tilladt på denne kur. Det er bestemt en kur, som de fleste vil finde næsten fornøjelig at følge.

Der er skrevet en del bøger om middelhavskost, der minder om denne, fx Frk. Skrumps nordiske middelhavskostDet der virkerFars fede kur og Det der virker. Specielt for mænd kan anbefales Fars fede kurDer er skrevet en del bøger om middelhavskost, der minder om denne, fx Frk. Skrumps nordiske middelhavskost og . Specielt for mænd kan anbefales Fars fede kurDer er skrevet en del bøger om middelhavskost, der minder om denne, fx Frk. Skrumps nordiske middelhavskost og Det der virker. Specielt for mænd kan anbefales .