Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Pirotter! - under sort flag


Beskrivelse


Kaptajn Rattbone og hans frygtelige pirotter har kidnappet musepigen Bette Nelson. Da de senere dukker op på øen, hvor musedrengen Marty Flynn er fyrpasser, må den unge mus træffe en vigtig beslutning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2014

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 20. juni 2014

En letlæst seriebog til selvlæsning for børn i alderen 9-12 år, der kan lide at læse om mus i et sørøverunivers. Også velegnet som højtlæsning for børn med samme interesse fra ca. 6 år. Forsiden signalerer eventyr, mus og sørøverunivers.

Pirotter er rotter, der er pirater. I et klassisk sørøverunivers følger vi musebørnene Betty Nelson og Marty Flynn, hvis skæbner bliver ført sammen, da Betty bliver kidnappet af kaptajn Rattbone og hans frygtelige pirotter. Bettys privatlærer, skildpadden Aristoteles, undslipper pirotterne og opsøger Martys plejemor, søløven Kabuse på den lille ø Eiland. Aristoteles bærer på en stor hemmelighed om Martys far, men pirotterne er lige i hælene. Da begivenhederne udvikler sig dramatisk må Marty træffe en vigtig beslutning, der fører ham og bogens læser i armene på et mægtigt eventyr. Lovende første del af en spændende serie med mus og (pi)rotter i et sørøverunivers. Letlæst tekst med megen dialog og stemningsfulde tegninger i s/h. Forrest er et persongalleri med billeder af heltene og pirotterne.

Mus og (pi)rotter i et sørøverunivers er originalt. En anden letlæst serie med pirater kunne være Camilla Wandahls Søstre på de syv have.

Første del af en lovende sørøver-serie med mus i helterollerne mod de barske (pi)rotter. Letlæst med tegninger i s/h.