Bøger / skønlitteratur / roman

Pitbull : krimi


Beskrivelse


Journalist Heloise Kaladan drager til Sønderjylland for at efterforske de underlige udsagn fra hendes døende ven - og snart står det klart at noget mørkt lurer under overfladen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2019

af

af

Iben Jakobsen

d. 3. dec. 2019

Et fedt gensyn med Heloise og Schäfer, som involveres i en drabelig efterforskning af en gammel sag i Sønderjylland - hvad skete der tilbage i 1990'erne, og hvem kan man stole på? Til fans af serien og krimi/spænding generelt.

Tredje bog om journalist Heloise Kaladan og drabsefterforsker Erik Schäfer. Heloise har via en reportage om vågetjenesten knyttet bånd til en døende mand. Da han betror hende en usammenhængende historie om blod og helvede, må hun til Sønderjylland, hvor hun finder en mistænkelig drukneulykke, forsvundne unge piger og en trykket stemning blandt alle, hun udspørger. Samtidig i København bliver Schäfer overfaldet.

Spændende og velskrevet krimi med en direkte ondskabsfuld snuhed. Heloise kommer uforvarende på dybt vand, og læseren snydes igen og igen - netop som man tror man har regnet den ud, hiver Hancock tæppet væk under én. Historien fungerer bedst læst som fortsættelse af de to foregående bøger LigblomstenMercedes-snittet og Mercedes-snittet, men kan læses selvstændigtSpændende og velskrevet krimi med en direkte ondskabsfuld snuhed. Heloise kommer uforvarende på dybt vand, og læseren snydes igen og igen - netop som man tror man har regnet den ud, hiver Hancock tæppet væk under én. Historien fungerer bedst læst som fortsættelse af de to foregående bøger Ligblomsten og , men kan læses selvstændigt.

Andre oplagte forfattere at anbefale til fans af denne serie er Katrine Engberg, Anna Grue og Sara Blædel. Hvis man vil udenlands er Angela Marsons og Tess Gerritsen gode bud.