Bøger / faglitteratur til børn

Planeter : et Lego eventyr fra den virkelige verden


Beskrivelse


Lego minifigurerne tager dig med ud i rummet og rundt i vores solsystem. Med faktabokse, talebobler, små opgaver og opfordringer til leg.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2017

af

af

Helle Laursen

d. 9. mar. 2017

Med Lego minifigurerne som guider kommer vi på raketfart på en sjov og lærerig tur ud i rummet i bogen "Planeter", ligesom minifigurerne tager os med i tidsmaskinen, så vi lander i middelalderen i bogen "Riddere & borge". For 11-14 år.

I "Planeter" kommer vi helt ud til de yderste galakser, ser på stjerner, planeter og rumdragter. "Riddere & borge" tager os tæt ind på livet som ridder på de store borge rundt om i Europa. Begge bøger er indbundet. Illustrationerne er i farver og en blanding af fotos og tegninger. Opbygningen i bøgerne følger samme skabelon, med en overordnet tekst, faktabokse og minifigurernes talebobler. Udformningen af faktabokse, grafik og farveholdning er inspireret af legoklodsen. Begge bøger er oversat fra engelsk.

To faktabøger om to populære emner. De er proppet med fakta om henholdsvis universet og livet som ridder. Det er sjovt med de tegnede minifigurer som guider, ligesom de små opgaver og opfordringer til leg er en god idé. Sammenhængen mellem billeder og tekst fungerer overordnet fint, men bedst i "Planeter".

Du kan få mere viden om universet i den flotte bog Rummet!Riddernes verden på 200 sider med mange spektakulære billeder. Flotte billeder finder du også i bogen Riddernes verden, der er en rigtig bladre-bog fyldt med historie, skjolde og sværdDu kan få mere viden om universet i den flotte bog Rummet! på 200 sider med mange spektakulære billeder. Flotte billeder finder du også i bogen , der er en rigtig bladre-bog fyldt med historie, skjolde og sværd.Informationer og udgaver