Bøger / faglitteratur til børn

Planeter


Beskrivelse


Vidste du, at der er otte planeter i vores solsystem? Der er meget langt fra den ene planet til den anden. Nogle planeter har måner, ligesom jorden, som har én måne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2019

af

af

Stine Bille

d. 8. maj 2019

Vidste du at der er otte planeter i vores solsystem. Der er meget langt fra den ene planet til den anden. Nogen planeter har måner, ligsom jorden som har en måne. For 6-8-årige.

"Planeter" er en ny titel i serien "Første fakta" som er en serie letlæselige fagbøger, der behandler emner som sport, teknik, dyr og historie for begynderlæsere. Hvert opslag i bogen har en kort tekst på den ene side og et stort billede på den anden. Bogen gennemgår vores solsystem. Den starter med solen, og herefter kan man læse om de otte forskellige planeter som solsystemet består af; Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun. Bogen har lix 8 og der findes opgaver til bogen på forlagets hjemmeside.

Det er en både god og letlæst fagbog for begynderlæsere. Meget overskueligt opbygget uden for mange tekstbokse. Teksten er skrevet i korte letlæselige sætninger. Billederne er flotte, understøtter teksten godt og viser nogle af de flotte planeter som vores solsystem består af.

Der findes mange gode bøger i samme serie fx RumstationDe otte planeter. En anden letlæst fagbog om planeter kunne være De otte planeterDer findes mange gode bøger i samme serie fx Rumstation. En anden letlæst fagbog om planeter kunne være .