Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Plantekøkkenet : over 70 lækre, nemme og proteinrige opskrifter til travle mennesker


Beskrivelse


Kogebog med planteopskrifter til vegetarer, veganere og andre, der gerne vil have ny inspiration til plantemad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 4. sep. 2020

Kogebog med planteopskrifter til vegetarer, veganere og andre, der gerne vil have ny inspiration til plantemad.

"Plantekøkkenet" indeholder grønne opskrifter. Der er opskrifter på: Morgenmad, Supper, Lette måltider, Perfekte pastaretter, Kraftfulde curryretter, Store måltider, Ovnretter, Burgere, Tilbehør & salater samt desserter. Bagest ses tallerkenmodellen, og der er et indeks. Til opskrifterne er der forskellige ikoner: Mad på 15 minutter, Fuld af proteiner, Glutenfri, One pot-måltid, Kan blive glutenfri og Meal prep. Ingredienserne er primært velkendte og kan købes i velassorterede supermarkeder. Den engelske forfatter fra Wales er vegansk kok. Læs mere på hans hjemmeside: www.avantgardevegan.com eller på Instagram @avantgardevegan og @gazoakley.

En rigtig lækker grøntkogebog - både i indhold og layout. Udstyrsmæssigt i god kvalitet, flotte fotos og super inspirerende opsætning.

Forfatteren har tidligere udgivet Vegansk madHverdagsvegetarVegansk grundkøkken. Og ellers er der udkommet en del plantekogebøger i de senere år fx Hverdagsvegetar og Vegansk grundkøkkenForfatteren har tidligere udgivet Vegansk mad. Og ellers er der udkommet en del plantekogebøger i de senere år fx og Vegansk grundkøkkenForfatteren har tidligere udgivet Vegansk mad. Og ellers er der udkommet en del plantekogebøger i de senere år fx Hverdagsvegetar og .