Bøger / faglitteratur til børn

Plantemad


Beskrivelse


Nogle folk spiser aldrig kød. De spiser i stedet plantemad. Det er mad med mange fibre. Plantemad og motion er godt for dit helbred. Læs om det og meget mere i denne bog.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2020

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 5. maj 2020

Den nye serie "Fakta" er et fagbogssystem fra 0.-5. klasse, hvor man kan læse om alt mellem himmel og jord, fx om sund kost som i "Plantemad" og om Regnskovens betydning for klimaet i "Regnskoven." Begge bøger er fra "Fakta 2" serien. For 7-8-årige.

I bogen "Plantemad" kan man læse om, hvor sundt det er at spise grøntsager og frugt, og hvordan man kan leve som vegetar og veganer. Man får også svar på, hvad E-numre er, og hvad forskellen på mættet og umættelige fedt er. I bogen "Regnskoven" kan man læse om Amazonas - den største regnskov i verden, der er 158 gange så stor som Danmark. Man kan også læse om, hvorfor jordkloden har brug for regnskovene.

Rigtig flotte illustrerede bøger med en god og letlæselig tekst. Der er tillige mange faglige oplysninger og forklaringer.

Der findes flere lignende faktabøger om spændende emner, fx: ZooSlik og SlikDer findes flere lignende faktabøger om spændende emner, fx: Zoo og .