Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Plantemadder : grønne håndmadder, sandwich og burgere


Beskrivelse


Opskrifter på plantebaseret pålæg. Der indledes med opskrifter på basissmørelser i form af fx pesto, hummus, guacamole og tapenade, og derefter sandwich, toast, burgere og madder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2019

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 29. mar. 2019

Lækre opskrifter på sandwich og håndmadder, lige til at tage med på farten eller til at spise hjemme ved køkkenbordet. Interessant for alle der ønsker inspiration til flere grønne frokostretter.

En vegansk kogebog med opskrifter på håndmadder, sandwich og burgere. Den indledes med opskrifter på forskellige typer smørelse der evt. kan bruges som alternativ for smør fx pesto, hummus, guacamole, tapenade mm. Herefter kommer opskrifter på håndmadder, sandwich og burgere, fint illustreret med flotte farvefotos af hver enkelt ret. I toppen af siden kan man se hvilken årstid de pågældende råvarer findes naturligt og dermed er mest miljøvenlige at fremskaffe. Her er alt fra rødbedebøffer til vegansk æggesalat og bagerst er et register over opskrifterne, samt et register over råvarerne.

En lækker kogebog der giver ny inspiration til madpakken eller frokostbordet. Opskrifterne er nemme at gå til og der er mange velkendte madder nu i vegansk udgave, men også inspiration til nye kombinationer af råvarerne. Bogen er primært til dage hvor man har tid til at kræse om maden.

Der er flere lækre kogebøger med inspiration til veganermadpakken eller anden hurtigmad fx Vegetarisk junkfoodDen lille grønne for madpakkespisere eller Den lille grønne for madpakkespisere (2012)Der er flere lækre kogebøger med inspiration til veganermadpakken eller anden hurtigmad fx Vegetarisk junkfood eller (2012).