Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Platinnøglen


Beskrivelse


Benjamin, Nadim og Iching forsøger at slippe ud af World War spillet, men nogen forsøger at forhindre dem i det.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 20. feb. 2020

Nadim, Benjamin og Iching tror, at deres trængsler er overstået efter at have overvundet professoren, men opdager, at de ikke er inde i det World War-spil, som de kender længere. For dem der kunne lide de tidligere bind i serien.

Dette er 5. bind i serien om Roboys (og deres nye veninde), som er vendt tilbage til at spille online-spillet World War sammen, efter at de overvandt professoren i sidste bind. Eller det tror de i hvert fald, for spillet opfører sig ikke som det plejer, og de må indse, at de endnu en gang er fanget i en situation, de sammen må kæmpe sig ud af, og denne gang er hele verden i fare. Bogen er i stift bind og som de tidligere bind illustreret af Tom Kristensen.

Det er endnu et rigtigt godt bind i serien, som denne gang lukker historien godt af. Emil Blichfeldt er virkelig god til at skrive medrivende og spændende, og Tom Kristensens illustrationer er ofte dystre og uhyggelige - de understøtter teksten godt. "Roboys" er en virkelig god serie til alle Gamer-drenge og -piger.

Serien vil tale til de der kunne lide Gamerz-serien, fx De ukendteLøb eller dø, og Løb eller døSerien vil tale til de der kunne lide Gamerz-serien, fx De ukendte, og .