Bøger / skønlitteratur / roman

Playground


Beskrivelse


Da Jasmins søn Dante skal opereres efter et færdselsuheld, må lægerne stoppe hans hjerte. Men Jasmin ved hvad der venter efter døden, nemlig en farlig, kinesisk havneby. Lykkes det hende at redde Dante, og kan de komme tilbage til livet sammen?

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2016

af

af

Merete Trap

d. 4. mar. 2016

Hvor kommer vi hen når vi dør? Er dødsriget en kinesisk havneby? Selvstændig spændingsroman fra forfatterparret Kepler. For læsere af spændingsbøger med overnaturlige elementer.

Efter en skudepisode i Kosovo, vågner Jasmin med en klar erindring om dødsriget som en hærget, kinesisk havneby. Fem år senere er hun og hendes søn Dante involveret i et trafikuheld. For at redde Dantes liv, må lægerne stoppe hans hjerte. Men Jasmin tør ikke sende sin søn alene til havnebyen, så hun tager med. Her franarres Dante sit visum tilbage til livet. Et visum der må og skal vindes tilbage, og kampen må afgøres på Legepladsen! Forfatterparret kræver ingen yderligere præsentation.

Er du klar til at gå med på tanken om dødsriget som en kinesisk havneby, hvor korruption og magtliderlighed hersker? Hvor man narrer uskyldige og spiller om visa tilbage til livet? Jeg var klar, men blev skuffet. For bogen går ikke rigtig under huden på læseren og det overnaturlige kommer ikke til sin ret. Når dette er sagt, så er romanen både velskrevet og actionfyldt. Man skal dog være opmærksom på, at romanen er meget anderledes end krimiserien om Joona Linna.

Minder stilmæssigt om John Ajvide Lindqvists Menneskehavn, som også balancerer mellem det spændende og overnaturlige, og hvor kærligheden til et barn er i centrum.


litteratursiden.dk

d. 27. apr. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 27. apr. 2016

Scenen er sat for ny og anderledes thriller fra det berømte svenske krimipar, som i denne behændige spændingsroman udforsker grænserne mellem liv og død. En nærdødsoplevelse i den nære familie satte ...


Berlingske tidende

d. 11. mar. 2016

af

af

Merete Reinholt

d. 11. mar. 2016


Jyllands-posten

d. 12. mar. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. mar. 2016


Børsen

d. 11. mar. 2016

af

af

Line Rasmussen

d. 11. mar. 2016