Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Plenty more : forny dit grønne køkken


Beskrivelse


Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoderne vendt, dampet, blancheret, simret, braiseret, grillet, ristet, stegt, moset, knækket, bagt og sødet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. maj 2015

af

af

Frederik Nielsen

d. 7. maj 2015

Opfølgeren til Plenty med flere nye vegetarretter. Henvender sig både til vegetarer og kødspisere som gerne vil inspireres til varierede måltider uden kød.

Forfatteren er født i Jerusalem men har flere deli-restauranter i London og har udgivet flere bøger om mad. Han er ikke vegetar men eksperimenterer meget med mad fra hele verden efter at han begyndte at skrive en klumme med vegetaropskrifter. Kapitlerne er inddelt efter tilberedningsmetoderne vendt, dampet, blancheret, simret, braiseret, grillet, ristet, stegt, moset, knækket, bagt og sødet. De fleste af opskrifter er til 4 personer med en grundig beskrivelse og forslag til de enkelte retter. Flere af retterne bruger mange ingredienser og er hovedretter og ikke tilbehør, men kød kan tilføjes flere af opskrifterne. Nogle af ingredienserne skal findes i specialbutikker.

De enkelte retter har en del ledsagetekst og forklaringer, og der er gode billeder af alle retter. Der bruges mange ingredienser, opskrifterne er for rutinerede kokke og dem med gå-på-mod. Retterne kan tilpasses ens egen smag.

Udover PlentyJerusalemGreen kitchen storiesGrøn hverdagsmad fra River Cottage er forfatterens Jerusalem også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx Green kitchen stories og Grøn hverdagsmad fra River CottageUdover Plenty er forfatterens også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx Green kitchen stories og Grøn hverdagsmad fra River CottageUdover Plenty er forfatterens Jerusalem også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx og Grøn hverdagsmad fra River CottageUdover Plenty er forfatterens Jerusalem også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx Green kitchen stories og .


Berlingske tidende

d. 9. juni 2015

af

af

Søren Frank

d. 9. juni 2015