Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Plus strik : perfekt pasform + plus size med stil + 15 projekter


Beskrivelse


15 designs på sweatre i store størrelser inddelt i 5 kategorier: påsatte ærmer, indsatte ærmer, raglanærmer, rundt bærestykke og vingeærmer, hvor der også er forslag til, hvordan man tilpasser designet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 7. aug. 2015

Udover at være en strikkebog med opskrifter, er denne strikkebog til plus-size-strikkere også en bog om designteknikker, der hjælper strikkere med at designe deres egne sweatre. For strikkere med en vis erfaring.

Bogens forfatter har erfaring som strikkeredaktør fra flere amerikanske strikkemagasiner, og i denne hendes første bog har hun kastet sig over strik i store størrelser. Når man strikker i store størrelser er der forskellige ting, som man skal være opmærksom på, når det kommer til design og pasform fx bredere skuldre og højere ærmegab. I bogens første afsnit får man en indføring i hvordan en sweater er bygget op og hvordan man designer en sweater, så den passer til forskellige kropsforme. Bogen indeholder 15 designs på sweatre inddelt i 5 kategorier: påsatte ærmer, indsatte ærmer, raglanærmer, rundt bærestykke og vingeærmer, hvor der også er forslag til, hvordan man tilpasser designet.

Søger man opskrifter på sweatre i store størrelser, er her 15 flotte designs, men bogens force er at den giver strikkere teknikker til selv at designe sweatre, så man får den bedst mulige pasform.

Både Annette Danielsens Strik i stor stilStorslået strik, 2012 og Lisbeth Tolstrups Storslået strik, 2007 har opskrifter på strik til store størrelserBåde Annette Danielsens Strik i stor stil, 2012 og Lisbeth Tolstrups , 2007 har opskrifter på strik til store størrelser.