Bøger / faglitteratur

Polterabend - for kvinder


Beskrivelse


Inspiration til at arrangere en polterabend, med over 70 forslag til aktiviteter, der sætter bruden i centrum.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juni 2017

af

af

Louise Hede

d. 9. juni 2017

Hjælp! Din bedste veninde skal giftes, og det betyder planlægning af polterabend. Hvad enten man har prøvet det før, eller er novice i planlægningen af en polterabend, giver denne bog tips og ideer til at skabe den perfekte dag for bruden. En bog for voksne kvinder med gifteklare veninder.

En guide til kvinder om hvordan man planlægger og afholder polterabend for en kommende brud. Med afsnit som fx polterabends historie, polterabend med særlige hensyn, planlægning, budget, aktiviteter, lege og underholdning m.m. Lou Noire er kendt fra livsstilshjemmesiden for kvinder på www.lounoire.dk.

Kort, praktisk og hurtiglæst bog. Meget af det er logisk i forvejen for dem der skal stå for planlægning, men bogen kommer også med gode og kreative forslag på aktiviteter og selskabslege. Bogen indeholder billeder af fine skabeloner til bl.a. invitationer og lege, men disse er ikke tilgængelige online til print, hvilket er ærgerligt.

Der findes ikke andre bøger kun med fokus på den kvindelige polterabend. Bøger som Ja! vi skal giftesBryllupsbogen og Bryllupsbogen henvender sig til det kommende brudepar, og med fokus kun på planlægning af selve brylluppet, hvorimod nærværende bog henvender sig til brudens veninderDer findes ikke andre bøger kun med fokus på den kvindelige polterabend. Bøger som Ja! vi skal giftes og henvender sig til det kommende brudepar, og med fokus kun på planlægning af selve brylluppet, hvorimod nærværende bog henvender sig til brudens veninder.