Bøger / faglitteratur til børn

Pony


Beskrivelse


Let fagbog om ponyer i serien "Fagfilur". Læs om ponyers størrelse, udseende og disciplinerne spring og dressur. Til heste-interesserede drenge og piger på 7-9 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2023

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 11. aug. 2023

Let fagbog om ponyer i serien "Fagfilur". Læs om ponyers størrelse, udseende og disciplinerne spring og dressur. Til heste-interesserede drenge og piger på 7-9 år.

Ponyer er små heste, som højst må være 148 cm høje. I bogen kan man læse om, hvordan man rider, hvordan ponyer ser ud, hvorfor de har hestesko på og hvad de spiser. Til sidst fortælles om vilde ponyer i gamle dage. Bogen har lettal 14. Hvert opslag har et helsides-foto på højre side og tekst med små tegninger på venstre side. Den har indholdsfortegnelse, stikordsregister og henvisning til tre andre bøger. Forfatteren har lavet flere bøger om dyr i samme serie, fx UlvSkildpadde og Skildpadde Der er gratis opgaver på forlagets hjemmesidePonyer er små heste, som højst må være 148 cm høje. I bogen kan man læse om, hvordan man rider, hvordan ponyer ser ud, hvorfor de har hestesko på og hvad de spiser. Til sidst fortælles om vilde ponyer i gamle dage. Bogen har lettal 14. Hvert opslag har et helsides-foto på højre side og tekst med små tegninger på venstre side. Den har indholdsfortegnelse, stikordsregister og henvisning til tre andre bøger. Forfatteren har lavet flere bøger om dyr i samme serie, fx Ulv og Der er gratis opgaver på forlagets hjemmeside.

En god fagbog, som kommer omkring mange vinkler inden for emnet. Bogen har flere tekniske ord som stangmål, hov, man, galop og dressur, som de heste-glade børn vil nyde. Teksten er letlæselig med overskrift, stor skrift og korte sætninger, og den suppleres af mange flotte fotos.

Der kan også læses om ponyer i PonyerPony og PonyDer kan også læses om ponyer i er og .