Bøger / skønlitteratur til børn / romaner

Ponyhjerte og prinsessens hest


Beskrivelse


Anna har befriet sin vildhest Ponyhjerte, men nu er der igen brug for hendes hjælp. En rigtig prinsesse har fået en alt for nervøs hingst, Fabulo. Mon Anna kan gøre noget?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 29. juni 2017

Anna har befriet sin vildhest Ponyhjerte, men nu er der igen brug for hendes hjælp. En prinsesse har fået en alt for nervøs hingst, Fabulo. Mon Anna kan gøre noget? 4. bind i den letlæste hesteserie "Ponyhjerte". For 8-11-årige - især piger.

Alle, undtagen Anna, er meget benovede over at der kommer en rigtig prinsesse til Højby Hovedgård. Anna bekymrer sig mere over om nogen mon opdager, at hun hjalp vildhesten Ponyhjerte med at flygte fra gården. Men da hun møder prinsesse Charlotte Sofias nervøse hingst, Fabulo, længes hun efter at kunne hjælpe den. Både hingsten og prinsessen er nervøse og har svært ved at få venner. Måske skal Fabulo sælges igen, selvom Charlotte Sofia elsker den ædle hingst. Men så overtaler Anna vennerne til at forsøge sig med en sidste risikabel plan. Serien startede med Ponyhjerte - Anna finder en pony.

Skøn historie som vil ramme plet i ethvert hesteelskende pigehjerte. Ind i mellem kapitlerne er der små søde sort/hvide stregtegninger og bagerst er der et lille heste-tegnekursus.

Læsere af Lin Hallbergs serie om ponyen "Teddy", som starter med Teddy til salgEn pony i præmie og Kirsten Sonne Harrilds serie "Pjok og Petrine", hvor 1. del hedder En pony i præmie vil helt sikkert elske bøgerne om PonyhjerteLæsere af Lin Hallbergs serie om ponyen "Teddy", som starter med Teddy til salg og Kirsten Sonne Harrilds serie "Pjok og Petrine", hvor 1. del hedder vil helt sikkert elske bøgerne om Ponyhjerte.