Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Popcakes : 25 opskrifter på små, lækre kager på pind


Beskrivelse


Opskrifter på popcakes - små dekorerede chokoladekager på pind.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2011

af

af

Birgit Sloth

d. 25. maj 2011

"Popcakes" er små kager sat på pinde, der minder om slikkepinde med forskellig facon og farverig dekoration. Bogen henvender sig til kreative voksne og større børn, der kan lide at lave dekorative kager, og som ikke interesserer sig for økologi. Konceptet tilhører den trend, hvor det er dekoration frem for smag, der er det væsentlige.

Den engelske forfatter har sin egen forretning Pop Bakery i London. I øjeblikket dukker der forretninger med cupcakes op herhjemme, og med denne bog introduceres et nyt koncept i Danmark, der måske også fører til specialbutikker. Det er nemt at lave grundmassen til Popcakes, da det er en simpel chokolade/kakao-kage. Derefter bruges der udelukkende specialprodukter, der kan købes via tre angivne hjemmesider, to danske og forfatterens egen. Der er trin-for-trin anvisninger i både tekst og billeder og mange helsides fotografier af de færdige kager. De farvestrålende modeller er søde og kan imponere både børn og voksne, men det kræver øvelse og de rigtige specialprodukter for at opnå et lignende resultat.

Låneren til Popcakes har også lånt 39 lækre cupcakes samt Søde fristelser og Flere søde fristelser, der lægger vægten på kagedekoration.

Den første bog på dansk om et nyt kagekoncept med dekorative kager på pinde, som voksne og større børn kan have det sjovt med at lave.