Bøger / faglitteratur / opskrifter

Power bowls : én skål fuld af sundhed og power


Beskrivelse


Simple opskrifter til alle dagens måltider, som er naturligt fri for gluten og uden tilsat sukker. Alle retter kan anrettes og serveres i en skål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. sep. 2017

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 8. sep. 2017

Ernæringsmæssigt rigtigt sammensatte måltider til både morgen middag og aften. Konceptet er at alle måltiderne består af en bowl med de næringsstoffer, kroppen har brug for for at få et energiboost uden gluten eller sukker. For sundhedsinteresserede med en travl hverdag.

Indeholder en generel beskrivelse af, hvordan man opbygger en power bowl, et afsnit om de råvarer power bowls opbygges af og hvilke sundhedsmæssigt styrkende komponenter, de består af. Herefter et afsnit med opskrifter på morgenmads-, frokost- og middagsbowls, som er sunde og lette at lave.

En brugbar, lille bog med nemme, sunde opskrifter til en travl hverdag. Det teoretiske afsnit om råvarerne er ret kortfattet, men det passer meget godt til den travle målgruppe. Der er farvefotos af alle bowlerne, og de er flotte og appetitvækkende.

Hverdag indeholder også nemme, sunde opskrifter til en travl hverdag. Den er mere omfattende med langt flere opskrifter og har også fokus på madpakker til frokost, på danske råvarer og på at begrænse madspild. Hvis man er til en mindre kogebog, er denne lille bog et fint alternativ.Informationer og udgaver