Bøger / faglitteratur / kogebøger

Powerfood revolutionen


Beskrivelse


Indeholder opskrifter på: morgenmad, frokost og madpakke, salatkompositioner, supper med sjæl, hovedretter samt sundt sødt samt to top 10 lister - en med supergrøntsager og en med superfrugter og bær. Herudover er der noget om bønner, korn, nødder, frø, olier, samt en 4- ugers detox-kur.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 14. dec. 2015

En guide til dig, der gerne vil detoxe din krop, booste immunforsvaret og samtidig få masser af ny energi.

Kirsten Skaarups Powerfood revolutionen indeholder to top 10 lister - en med supergrøntsager og en med superfrugter og bær. Herudover er der noget om bønner, korn, nødder, frø, olier, samt en 4- ugers detox-kur. Resten - og størsteparten - af bogen indeholder opskrifter på: morgenmad, frokost og madpakke, salatkompositioner, supper med sjæl, hovedretter samt sundt sødt. Der er også et kapitel med vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer. Bagest et alfabetisk register. Bogen illustreres med farvefotos af frugt-og grønt samt de færdige retter. Opskrifterne er korte og enkle med primært velkendte ingredienser. Dog skal man i velassorterede supermarkeder og måske ind imellem en helsekostbutik, hvis man vil følge bogen slavisk. Opskrifterne er til 4 personer.

En superindbydende bog med masser af sund mad, ny inspiration og lækre opskrifter. Indeholder flotte, farvestrålende fotos, der er med til at understrege budskabet.

KS har tidligere udgivet mange koge-og sundhedsbøger; bl.a. Den lille grønne for madpakkespisereKirsten Skaarups grønne køkken5:2 detox & vægttabDetox og superfood (2012) og Kirsten Skaarups grønne køkken. Indenfor detox-verdenen er bl.a. udkommet: 5:2 detox & vægttab og Detox og superfoodKS har tidligere udgivet mange koge-og sundhedsbøger; bl.a. Den lille grønne for madpakkespisere (2012) og . Indenfor detox-verdenen er bl.a. udkommet: 5:2 detox & vægttab og Detox og superfoodKS har tidligere udgivet mange koge-og sundhedsbøger; bl.a. Den lille grønne for madpakkespisere (2012) og Kirsten Skaarups grønne køkken. Indenfor detox-verdenen er bl.a. udkommet: og Detox og superfoodKS har tidligere udgivet mange koge-og sundhedsbøger; bl.a. Den lille grønne for madpakkespisere (2012) og Kirsten Skaarups grønne køkken. Indenfor detox-verdenen er bl.a. udkommet: 5:2 detox & vægttab og .


Politiken

d. 24. jan. 2016

af

af

Henrik Palle

d. 24. jan. 2016