Bøger / skønlitteratur / roman

PPS. Rend mig i skyr og skuffejern : endnu en næsten sandfærdig dagbog


Beskrivelse


Den tidligere blogger Bitterfissen har udgivet en bog, tabt sig (men ikke nok!), fået lyst til sex (men ikke nok!) og døjer stadig med angst. Hvis bare alle mænd ikke var skuffejern.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. apr. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 9. apr. 2015

Endnu en sjov dagbog fra den tidligere blogger "Bitterfissen", som går direkte i kødet på angst, (manglen på!) sex, overskud og selvværd og livet som kvinde 40+. Chick lit tilført dansk, grovkornet humor for voksne kvinder.

Den danske forfatter udgav i 2014 den første dagbog i serien og her kommer så efterfølgeren, som dækker april 2014 til nytåret 2014/2015. Hun flirter, har lyst til sex og forsøger at tilpasse sig rollen som den kendte forfatter, men kæmper stadig mod sin angst, de evindelige vægtproblemer og forsøger desperat at få gang i sexlivet igen. Dagbogsformen ses i både forsiden og de små kapitler. Ind imellem dagbogsindlæggene er der tilføjet små tilbageblik på hovedpersonens seksuelle udvikling på lyserøde sider. Bogen indledes med en oversigt over persongalleriet, så nye læsere kan følge med i forfatterens hæsblæsende liv.

Dagbogsformen og den selvironiske humor er den samme som i det foregående bind, men hovedpersonen er blevet lidt mere reflekterende og åbner sig forsøgsvis mod omverdenen.

Her er mere dybde og knap så meget falden på halen humor som i PS. Trænger til flødeskum (og diller)Hvor lagde jeg babyen?. Genren chick lit er også parret med dansk humor i fx Hvor lagde jeg babyen?, som dog beskriver en anden livsfase og er for lidt yngre kvinderHer er mere dybde og knap så meget falden på halen humor som i PS. Trænger til flødeskum (og diller). Genren chick lit er også parret med dansk humor i fx , som dog beskriver en anden livsfase og er for lidt yngre kvinder.