Bøger / skønlitteratur / roman

Præsidenten er forsvundet


Beskrivelse


Den amerikanske præsident, Jonathan Duncan, står over for en truende international krise. Nogen i hans inderkreds har lækket oplysninger til islamiske terrororganisationer, så hvem kan han egentlig stole på? Duncan forlader i hemmelighed Det Hvide Hus for at håndtere krisen på sin egen måde.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Lone Krøgh

d. 1. juni 2018

Den amerikanske præsident står over for en trussel, der kan lægge verden øde. Hvad skal han stille op, og hvem kan han stole på? Spændende underholdning for dem, der gerne læser om storpolitiske kriser, som virkelig kunne udfolde sig.

Bestsellerforfatteren James Patterson skriver ofte sine spændingsbøger i samarbejde med andre, og her er medforfatteren ingen andre end tidligere præsident Bill Clinton. Romanen handler om den truende internationale krise, som den amerikanske præsident Jonathan Duncan må håndtere. Nogen i hans absolutte inderkreds har lækket fortrolige oplysninger til islamiske terrororganisationer, som nu truer den vestlige verden. Duncan ved ikke, hvem han tør stole på, så i samarbejde med sin stabschef arrangerer han i hemmelighed at imødegå krisen fra et helt andet sted end Det Hvide Hus. Det udvikler sig til et storpolitisk og sprængfarligt kapløb med tiden og med præsidentens helbred.

Jævn spændingsroman med masser af dramatik, amerikansk indenrigspolitik og international storpolitik. Når den alligevel påkalder sig mere end almindelig interesse, er det på grund af Bill Clinton som medforfatter. Hvor meget insiderstof har han leveret, hvor meget selvportræt er der, og hvor meget har han mon lagt til og trukket fra?.

Læs den fx sammen med James Pattersons øvrige spændingsromaner og med Jussi Adler-Olsens Washington dekretet.


litteratursiden.dk

d. 14. juni 2018

af

af

Arne Larsen

d. 14. juni 2018

Politisk thriller i samarbejde mellem den tidligere præsident og succesfuld spændingsforfatter. Alle forudsætninger for et brag af en politisk spændingsroman skulle være til stede, men det lykkes alts...


Jyllands-posten

d. 14. juni 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 14. juni 2018


Berlingske tidende

d. 5. juni 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 5. juni 2018