Bøger / faglitteratur til børn

Præsidenter i USA


Beskrivelse


Om hvad det vil sige at være præsident, og hvilken betydning præsidenterne har haft for USA's historie gennem tiden.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. jan. 2019

Præsidenten i USA er en af de væsentligste personer i verden. Men hvad vil det egentlig sige at være præsident, og hvilken betydning har præsidenterne gennem tiden haft for USA's og resten af verdens historie? Det og meget mere kan du læse om i denne bog for børn mellem 9 og 12 år.

"Præsidenter i USA" er en del af serien "De små fagbøger". Indledningsvis præsenterer bogen præsident-embedet og præsidentens arbejdsdag. Derefter følger vi kronologisk præsident-embedets historie fra frihedskrigen i 1776 og den første præsident og frem til nu, hvor Donald Trump sidder i sædet som verdens mægtigste person. Undervejs i bogen laves der punktnedslag ved berømte præsidenter, som har haft stor betydning.

Det er en god fagbog, som kort fortalt og letlæseligt giver et godt indblik i præsident-embedet og nogle af historiens væsentligste præsidenter.

Der findes ikke så mange nye bøger for børn om præsidenter i USA. Vil man læse mere, kan man vælge titler som ObamaUSAUSA's historie, USA og den lidt sværere USA's historieDer findes ikke så mange nye bøger for børn om præsidenter i . Vil man læse mere, kan man vælge titler som Obama, og den lidt sværere 's historieDer findes ikke så mange nye bøger for børn om præsidenter i USA. Vil man læse mere, kan man vælge titler som Obama, USA og den lidt sværere .


Børn & bøger

Årg. 72, nr. 4 (2019)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 72, nr. 4 (2019)