Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Pralefesten


Beskrivelse


Køkkendrengen Amund og hertugdatteren Ottilia bliver blandet ind i et spændende eventyr om hele hertugdømmets overlevelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2020

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 24. mar. 2020

Køkkendrengen Amund og hertugdatteren Ottilia bliver blandet ind i et spændende eventyr om hele hertugdømmets overlevelse. Højtlæsning fra 6 år og op.

Hertug Ludbert og hertug Obert er tvillinger, men kan ikke udstå hinanden. Faktisk hader de hinanden så meget, at de har delt byen mellem sig og altid prøver at overgå hinanden. En dag indkalder hertug Ludbert til pralefest og Obert sniger sig med som spion og spreder et rygte om at Ludbert vil servere den mystiske tabernakelterrine, med tre magiske ingredienser. Ludbert sender køkkendrengen Amund afsted sammen med sine mænd og Amund får heldigvis hjælp af Ludberts datter Ottilia - og den hjælp får han brug for. Det er en farefuld færd, han skal ud på, samtidig er Ottilia også i stor fare. Vil Amund nå tilbage med de magiske ingredienser, inden det er for sent?.

Spændende og underholdende højtlæsningsbog, der er helt sin egen. Den er bygget op som et klassisk eventyr - hjemme, ude, hjemme - men tilsat en masse overnaturlige væsner, man normalt ikke møder i et eventyr. Sproget er let forståeligt og undervejs er der både illustrationer i sort-hvid og i farver.

Af eventyr, der er lidt specielle kan nævnes Samlede ækle æventyrI skovens dybGrimm, I skovens dyb eller Grimm, hvis man er til de lidt mere uhyggelige eventyrAf eventyr, der er lidt specielle kan nævnes Samlede ækle æventyr, eller Grimm, hvis man er til de lidt mere uhyggelige eventyrAf eventyr, der er lidt specielle kan nævnes Samlede ækle æventyr, I skovens dyb eller , hvis man er til de lidt mere uhyggelige eventyr.