Bøger / faglitteratur / kogebøger

Prices diner : en kærlighedserklæring til det amerikanske diner-køkken


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 17. okt. 2014

Velkommen til Prices diner, hvor du både kan få scrambled eggs, french toast, meat loaf og pecan pie. Her fornemmes tydeligt kærligheden til det originale amerikanske køkken med gode råvarer, historie og musik fra jukeboxen. Glem alt om kalorietælling og nyd den gode smag.

Brødrene Price er kendt både fra tv og (koge-)bøger. Her er historien bag den amerikanske diner, med et amerikansk menukort der byder på Breakfast, Bakery, Hot dogs, Burgers & Sandwiches, Soups & Salads, Entrees, Side Orders og dertil Desserts, Ice Cream & Beverages. Opskrifterne er enkelt beskrevet, og størstedelen af ingredienserne er velkendte. Bagest et alfabetisk register.

Her har Brødrene Price bevæget sig over i det amerikanske køkken, og det gør de så godt, at man kan fornemme stemningen i dineren. Man får lyst til at lave fast food fra grunden og ikke mindst sætte tænderne i de lækre retter.

Der findes en del danske kogebøger med amerikansk mad. JunkfoodJamies AmerikaAmerican pie er nok den der sammenligneligt kommer tættest på Prices bog; men de har nu deres helt egen måde at præsentere mad på. Jamies Amerika giver os bud på amerikansk mad uden fastfood, og i: American pie finder vi kage-og dessertopskrifterDer findes en del danske kogebøger med amerikansk mad. Junkfood er nok den der sammenligneligt kommer tættest på Prices bog; men de har nu deres helt egen måde at præsentere mad på. giver os bud på amerikansk mad uden fastfood, og i: American pie finder vi kage-og dessertopskrifterDer findes en del danske kogebøger med amerikansk mad. Junkfood er nok den der sammenligneligt kommer tættest på Prices bog; men de har nu deres helt egen måde at præsentere mad på. Jamies Amerika giver os bud på amerikansk mad uden fastfood, og i: finder vi kage-og dessertopskrifter.