Bøger / skønlitteratur / roman

Primetime : krimi


Beskrivelse


13 mennesker er samlet på en herregård for at optage et tv-show. Studieværten, den hadede og elskede Michelle, bliver dræbt af et skud. Hvem er gerningsmanden? En af journalist Annika Bengtzons venner er blandt de mistænkte, så hun graver i sagen.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. aug. 2002

af

af

Jette Landberg

d. 22. aug. 2002

Det var dejligt at få fjerde og forhåbentlig ikke sidste krimi med journalist Annika Bengtzon i hovedrollen. Denne bog kommer ind i handlingsforløbet inden Nedtælling, og Annika har nu fået to små børn med socialchefen Thomas. Krimiintrigen er næsten klassisk: 13 personer er samlet på en herregård for at optage et tv-show. Studieværten, den hadede og elskede Michelle, bliver dræbt af et skud. Alle medarbejdere og gæster, også Annikas veninde Anne Snaphane, er under mistanke. Det lykkes for Annika at snige sig ind og få en virkelig førstehåndsberetning til Kvällspressen. Samtidig er hun hårdt trængt privat med to små grædende børn og en sur mand i baglandet. Som sædvanlig en herlig krimi fra Marklund, igen med en passende blanding af hverdagsproblemer, redaktionsintriger og spænding. Guf for yngre krimielskende kvinder; men Marklund har nu også bud til alle andre læsere, der vægter spænding blandet med autencitet højere end et sindrigt plot. Der er stor efterspørgsel på serien, og den bliver ikke mindre med en bebudet filmatisering af Paradiset i 2003.


litteratursiden.dk

d. 21. okt. 2002

af

af

Susanne Gilling

d. 21. okt. 2002

Sverige har produceret mange bestsellere. En af de seneste er Liza Marklunds "Primetime", hvis forside præsenterer forfatteren som "Nordens krimidronning". Hun er også en af mine favoritforfattere og ...


Kristeligt dagblad

d. 30. aug. 2002

af

af

Mie Petersen

d. 30. aug. 2002


Politiken

d. 30. aug. 2002

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 30. aug. 2002


Børsen

d. 2. sep. 2002

af

af

Christa Leve Poulsen

d. 2. sep. 2002


Lederne

Årg. 86, nr. 11 (2002)

af

af

Trine Wiese

Årg. 86, nr. 11 (2002)