Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Prinsesse Enhjørning - ild over storskoven


Beskrivelse


Fantasy. Troldkvinden Skarntyde er desperat for at få ramt på Ena - vil det lykkes hende med en sidste ond gerning?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 15. nov. 2017

Troldkvinden Skarntyde er desperat for at få ramt på Ena - vil det lykkes hende med en sidste ond gerning? Letlæsning for 9-11-årige.

Ottende og sidste del i serien om "Prinsesse Enhjørning". Troldkvinden Skarntyde er træt af, at Ena altid undslipper hendes magi, og hun er nu desperat for at få Storskoven i sin magt. Samtidig er elveren Bregne træt af Skarntydes evige trussel, så han går - sammen med andre elvere og trolde - mod hendes palads, selvom Ena formaner dem om at blive og vente på, at kong Drot, Enas far, kommer tilbage med en kur mod Skarntydes magi. Skarntyde tyr til en sidste desperat handling og sætter ild til hele Storskoven. Ena og alt levende i skoven er nu på flugt. Kan kong Drot nå at komme frem i tide, eller vil Skarntyde vinde? I starten af bogen er personerne og universet beskrevet. Skrevet med lix 23.

Spændende, dramatisk og værdig slutning på en god serie. Illustrationerne er som i de foregående bind indbydende og underbygger fint historien. Kan godt læses uafhængigt af de foregående bøger, men for at få den fulde historie bør disse læses inden.

Af lignende serier kan nævnes Den sorte drageDet fortryllede skjoldDragens dom af Pernille Eybye eller Peter Gotthardts tidligere serier som Det fortryllede skjold og Dragens domAf lignende serier kan nævnes Den sorte drage af Pernille Eybye eller Peter Gotthardts tidligere serier som og Dragens domAf lignende serier kan nævnes Den sorte drage af Pernille Eybye eller Peter Gotthardts tidligere serier som Det fortryllede skjold og .