Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Prinsesse historier


Beskrivelse


Askepot: Historien om Askepot, der på trods af sine onde stedsøstres intriger til sidst bliver gift med prinsen.
Den lille havfrue: Da den lille havfrue, prinsesse Ariel, redder Prins Erik fra at drukne, forelsker hun sig så voldsomt i ham at hun for alt i verden vil være menneske. Men meget ondskab fra havheksen Ursula skal overvindes inden Ariel og Erik kan få hinanden.
Tornerose: Prinsesse Tornerose får den frygtelige dåbsgave, at hun på sin 16 års fødselsdag skal dø, men heldigvis ændres dommen til søvn. Trods alle forholdsregler falder hun på dagen i dyb søvn, men vækkes igen af en tapper prins med et elskovskys.
Snehvide: Genfortælling af det kendte eventyr om den smukke Snehvide, der bor hos de syv dværge.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2008

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 2. dec. 2008

Endnu en lyserød og iøjnefaldende bog i serien Disney prinsesser, der vil gå rent ind hos enhver prinsesse mellem 4 og 9 år.

En bog der fra første øjekast fortæller hvad den indeholder, og hvem den er til. Et omslag i lyserøde pastelfarver, hvor der på udvalgte steder er placeret sølvglimmer, som vil fange et trænet pigeøje! Bogen indeholder fire kendte og elskede eventyr, i deres fulde "Disneylængde". Alle historierne er tidligere udkommet i bøger for sig selv. Hvert eventyr har sin "prinsesse", og fortæller de kendte historier om "Askepot", "Snehvide", "Tornerose" og "Den lille Havfrue" og alle med en Disney "happy ending". Alle fire historier har illustrationer i varme stærke farver. Til "Askepot" og "Snehvide" er der de kendte illustrationer i den gamle originale stil. Alle illustrationer er taget fra de kendte Disney-film. Bagerst indeholder bogen 2 cd'er hvor de fire eventyr er indtalt af Ellen Hillingsøe, Louise Fribo, Kaya Brüel og Vibeke Hastrup. Alle historierne bliver levende med de fire fantastiske stemmer.

Alle fire historier findes i egne udgaver, både med og uden cd vedlagt. Men denne samling med de kendte eventyr vil helt sikkert finde sin egen plads på bibliotekerne.

En lyserød og glitrende samling med fire kendte eventyr i Disney-udgave, som vil gå rent ind hos piger mellem 4-9 år.