Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Prinsessen på ærten


Beskrivelse


Billedbog. Læs H.C. Andersens klassiske eventyr om prinsen, der finder den rigtige prinsesse ved at lade hende ligge på en ært under tyve madrasser. Med QR-kode til oplæsning af eventyret af Cecilie Stenspil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2020

af

af

Marianne Agger

d. 2. mar. 2020

Læs og lyt til de kendte eventyr af H.C. Andersen, "Prinsessen på ærten", "Kejserens nye klæder" og "Snedronningen", i tre billedbøger med tilhørende QR-koder, hvor kendte skuespillere læser højt. For børn fra 4-8 år.

De tre eventyr læses op af forskellige skuespillere. Cecilie Stenspil læser "Prinsessen på ærten", Kurt Ravn læser "Kejserens nye klæder", og Jens Jørn Spottag læser "Snedronningen". For at sætte gang i højtlæsningen skal man scanne en QR-kode. Hver oplæsning har en varighed på ca. 8-10 minutter. Der høres en bladrelyd, når man skal om på næste side, og der er underlægningsmusik til fortællingerne. Der er 3-5 linjers tekst på hver side, og tegningerne er lavet på computer. Bøgerne er udgivet af Givingtales, og der er flere bøger i serien.

Det er let at komme i gang med at lytte til eventyrene via QR-koderne. Teksterne er lette at forstå, uden at det går ud over eventyrenes kvalitet og originalitet, og oplæserne er behagelige at lytte til. Computertegningerne er måske en smule stive i det, men de udfylder deres funktion fint.

H.C. Andersen-eventyr er udkommet i alverdens udgaver. Udover de andre syv bøger i serien, som fx Den lille pige med svovlstikkerneTorneroseAskepot, findes eventyrbøger med oplæsning via QR-koder som fx Tornerose og Askepot (APP-bog)H.C. Andersen-eventyr er udkommet i alverdens udgaver. Udover de andre syv bøger i serien, som fx Den lille pige med svovlstikkerne, findes eventyrbøger med oplæsning via QR-koder som fx og Askepot (APP-bog)H.C. Andersen-eventyr er udkommet i alverdens udgaver. Udover de andre syv bøger i serien, som fx Den lille pige med svovlstikkerne, findes eventyrbøger med oplæsning via QR-koder som fx Tornerose og (APP-bog).Informationer og udgaver