Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Prinsessernes godnatbog


Beskrivelse


18 korte godnathistorier med mange af de kendte Disney-prinsesser. Højtlæsning fra 4 år og opefter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2022

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 16. dec. 2022

18 korte godnathistorier med mange af de kendte Disney-prinsesser. Højtlæsning fra 4 år og opefter.

Hvordan vil Tornerose holde pyjamasparty? Hvad sker der når den tapre ganger, Max, ikke vil sove fordi han skal holde øje med kongeriget? Kan Belle lokke Udyret til at være med til at digte en godnathistorie - og kan han hjælpe hende og Chip med et hemmelige projekt? Kan den nye mus, Bum, finde sig til rette, og hvad med musen der går i søvne? Få svaret på disse spørgsmål og mange flere i denne bog.

Stor og flot højtlæsningsbog fyldt med historier med rigtig mange kendte Disney-figurer. Historierne er korte og passer perfekt til godnatlæsning eller når man lige har 5 minutter til en god historie. Illustrationer er som vi kender dem fra filmene - så det hele foregår i kendte universer.

5 minutter i godnat5 minutter i godnatFølg dine drømme (Disney girlpower), (Prinsesser) og Følg dine drømme er alle bøger med kortere historier om Disney-prinsesserne (Disney girlpower), (Prinsesser) og Følg dine drømme er alle bøger med kortere historier om Disney-prinsesserne5 minutter i godnat (Disney girlpower), 5 minutter i godnat (Prinsesser) og er alle bøger med kortere historier om Disney-prinsesserne.Informationer og udgaver