Bøger / faglitteratur / opskrifter

Probiotika & præbiotika : sådan holder du liv i tarmen og forstanden


Beskrivelse


Om hvordan man understøtter sine tarmbakterier ved at spise sund kost, blandt andet i form af fermenterede fødevarer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 8. feb. 2018

Få svaret på hvad tarmbakterier egentlig er, og hvordan du plejer dem bedst muligt med henblik på at øge dit immunforsvar samt dit fysiske og psykiske velbefindende. For alle med interessere i at bruge mad som medicin.

Bogen indeholder viden om tarmbakterier, både de gode og de mindre gode, som lever i vores tarme. Forfatterne vejleder i, hvordan vi styrker de gode bakterier, så de kan arbejde for vores immunforsvar og helbred. Fokus i størstedelen af bogen er på mad som medicin, og man får en lang række opskrifter på tarmvenlig mad - lige fra fermenterede grøntsager til kefir og almindelige hverdagsretter.

God bog om et højaktuelt emne i et let og varieret sprog. Der opsummeres fint og letforståeligt om den nyeste forskning indenfor tarmflora. De enkelte opskrifter er illustreret og ikke for komplicerede. De fleste råvarer findes let i danske dagligvarebutikker, og hvad angår de mere specielle varer, er der henvisninger til danske hjemmesider.

Der udkommer rigtig mange bøger om tarmbakterier i disse år. Af lignende bøger kan fremhæves: Tarme med charmeGAPS kogebogenSund mave - klart sindMad til glade tarmeElsk din tarmSund mad til kloge tarme, GAPS kogebogen, Sund mave - klart sind, Mad til glade tarme, Elsk din tarm og Sund mad til kloge tarmeDer udkommer rigtig mange bøger om tarmbakterier i disse år. Af lignende bøger kan fremhæves: Tarme med charme, , Sund mave - klart sind, Mad til glade tarme, Elsk din tarm og Sund mad til kloge tarmeDer udkommer rigtig mange bøger om tarmbakterier i disse år. Af lignende bøger kan fremhæves: Tarme med charme, GAPS kogebogen, , Mad til glade tarme, Elsk din tarm og Sund mad til kloge tarmeDer udkommer rigtig mange bøger om tarmbakterier i disse år. Af lignende bøger kan fremhæves: Tarme med charme, GAPS kogebogen, Sund mave - klart sind, , Elsk din tarm og Sund mad til kloge tarmeDer udkommer rigtig mange bøger om tarmbakterier i disse år. Af lignende bøger kan fremhæves: Tarme med charme, GAPS kogebogen, Sund mave - klart sind, Mad til glade tarme, og Sund mad til kloge tarmeDer udkommer rigtig mange bøger om tarmbakterier i disse år. Af lignende bøger kan fremhæves: Tarme med charme, GAPS kogebogen, Sund mave - klart sind, Mad til glade tarme, Elsk din tarm og .