Bøger / faglitteratur

Probiotika : en guide til dine gode bakterier


Beskrivelse


Om tarmbakteriernes verden - guide til at spise, leve og pleje dig sund indefra med probiotisk kost og livsstil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 16. apr. 2018

Probiotika betyder "for livet". Det handler om de gode bakterier, der bor i dine tarme, i din mund og på din hud, så hvis det har din interesse, så er dette bogen for dig. Bakterier - og helst mange forskellige - er med til at styrke vores helbred, holde os slanke, undgå allergi og andre lidelser.

Introduktion til det seneste årtis udvikling indenfor forståelsen af bakteriernes betydning for immunforsvar og helbred. Der er et bakterielt paradigmeskift på vej, og forfatteren slår til lyd for, at vi ikke længere bør være så bange for bakterier. Bogen kommer godt omkring de gode og de dårlige bakterier og den betydning, de har for vores helbred og psyke, den har ikke kun fokus på tarmbakterier men også på de orale og vaginale bakterier. Indeholder gode råd til hvordan man selv kan styrke sin bakterieflora og forklarer hvorfor, man bør være påpasselig med antibiotika og overdreven renlighed.

Velformidlet bog om kroppens bakterielle økosystemer. Indeholder linksamling til hjemmesider, TED talks, facebook-grupper og blogs om emnet.

Der udkommer i disse år temmelig mange bøger om emnet. I Tarme med charmeDer er flere bakterier i et gram lort, end der er mennesker i hele verdenProbiotika & præbiotikaSund med dine gode bakterier og Der er flere bakterier i et gram lort, end der er mennesker i hele verden, er der fokus på de faktuelle og videnskabelige aspekter, mens bøger som Probiotika & præbiotika og Sund med dine gode bakterier også har fokus på opskrifter og madvarer, der styrker dit mikrobiomDer udkommer i disse år temmelig mange bøger om emnet. I Tarme med charme og , er der fokus på de faktuelle og videnskabelige aspekter, mens bøger som Probiotika & præbiotika og Sund med dine gode bakterier også har fokus på opskrifter og madvarer, der styrker dit mikrobiomDer udkommer i disse år temmelig mange bøger om emnet. I Tarme med charme og Der er flere bakterier i et gram lort, end der er mennesker i hele verden, er der fokus på de faktuelle og videnskabelige aspekter, mens bøger som og Sund med dine gode bakterier også har fokus på opskrifter og madvarer, der styrker dit mikrobiomDer udkommer i disse år temmelig mange bøger om emnet. I Tarme med charme og Der er flere bakterier i et gram lort, end der er mennesker i hele verden, er der fokus på de faktuelle og videnskabelige aspekter, mens bøger som Probiotika & præbiotika og også har fokus på opskrifter og madvarer, der styrker dit mikrobiom.