Bøger / faglitteratur til børn

Professionel relationskompetence : stjernestunder i det relationelle univers


Beskrivelse


Grundbog i pædagogisk relationsprofessionalisme. En beskrivelse af hvordan relationer kan fremme børns læring og trivsel.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. aug. 2016

Grundbog i pædagogisk relationsprofessionalisme for alle pædagogiske faggrupper lige fra vuggestuepædagoger til undervisere på ungdomsuddannelserne.

Med udgangspunkt i den positive psykologi introducerer Anne Linder sin læser for den professionelle relationskompetence og viser, hvorledes arbejdet med relationer kan fremme både børnenes trivsel og deres læring. Bogen indledes med en introduktion til relationskompetencebegrebet, hvorefter der fokuseres på forskellige relationelle universer. Afslutningsvis rundes bogen af ved at Linder fortæller om relationsarbejdets betydning for børns livsduelighed, samt perspektiverer ud på relationsarbejdets betydning for samfundet.

Det er en både positiv og lærerig udgivelse med mange pædagogiske idéer og værktøjer, som pædagoger og undervisere kan have stor gavn af i deres professionelle virke.

Vil man læse mere, kan man læse videre i andre af Anne Linders udgivelser, eksempelvis titler som Livsduelighedens pædagogikDet ved vi om pædagogisk relationsarbejdeStyrk skolen og den hurtigt læste Det ved vi om pædagogisk relationsarbejde. Mette Marie Ledertougs Styrk skolen kan også varmt anbefales at læse i forlængelse af denne udgivelseVil man læse mere, kan man læse videre i andre af Anne Linders udgivelser, eksempelvis titler som Livsduelighedens pædagogik og den hurtigt læste . Mette Marie Ledertougs Styrk skolen kan også varmt anbefales at læse i forlængelse af denne udgivelseVil man læse mere, kan man læse videre i andre af Anne Linders udgivelser, eksempelvis titler som Livsduelighedens pædagogik og den hurtigt læste Det ved vi om pædagogisk relationsarbejde. Mette Marie Ledertougs kan også varmt anbefales at læse i forlængelse af denne udgivelse.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 22. sep. 2016

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 22. sep. 2016


Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Årg. 54, nr. 5/6 (2017)

af

af

Ole Løw

Årg. 54, nr. 5/6 (2017)