Bøger / faglitteratur / lærebøger

Projektstyring i teori og praksis


Beskrivelse


Projektstyring i teori og praksis gør projektstyring let og overskuelig. En illustrativ og enkel model fører dig igennem et projekt trin for trin. Bogen er let tilgængelig med cases og øvelser, der viser eksempler på struktureret projektstyring.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. juli 2011

af

af

Jette Landberg

d. 5. juli 2011

Denne lærebog henvender sig både til studerende på videregående uddannelser ved erhvervsakademierne og til folk i arbejdslivet, der skal arbejde med projektarbejde. Også oplagt til brug ved kurser i emnet.

Bogen her er en del af en udgaverække, der bl.a. omhandler logistik, organisation og ledelse. Den er, som de øvrige, skrevet af forfattere, der underviser på erhvervsakademierne. Her får vi et indblik i projektarbejdets forløb, først med en definition af hvad et projekt er, dernæst planlægning, styring og til slut dokumentation. Teksten er sat op i klare afsnit og punkter med overskuelige skemaer, øvelser og diskussionsspørgsmål. Den afsluttes med 3 cases, der illustrerer projektforløbet.

Projekter er oppe i tiden, og der er udkommet en hel del om projektstyring i løbet af de sidste 10 år. Bl.a. Projektledelse, 2006 i serien Kort til viden, der fokuserer mere på ledelsen, også Projektledelse og projektstyring light, 2005 behandler emnet, den har fx også noget med om personlighedstyper, som ikke er med i bogen her, der dog vinder ved at være klarest og mest overskuelig.

Med de mange klare oversigter og overskueligheden vil bogen her være god som supplement til projektlederkurser, foruden at den naturligvis er oplagt på mange videregående uddannelser som tværfaglig læsning. Et godt bud på en bog om et stadig mere aktuelt emne.


Berlingske tidende

d. 19. juni 2011

af

af

Birgitte Gether

d. 19. juni 2011