Bøger / faglitteratur / opskrifter

Pukka-te - rens, plej og beskyt din krop og dit sind


Beskrivelse


70 opskrifter på urtete, som man kan lave selv. Indeholder en introduktion til urtete, historien bag firmaet Pukka Herbs og forfatterens egen erfaring med urteteens virkning. Bogen følger det holistiske sundhedssystem ayurveda.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2017

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 5. sep. 2017

Vidunderlig bog om urtete, dens virkning og hvordan du selv laver den. For alle tedrikkere og andre med interesse for naturmedicin.

Indehaveren af det internationale og anerkendte temærke Pukka Herbs har udgivet en bog med 70 opskrifter på urtete, som man let kan lave selv. I bogen får vi en introduktion til urtete, historien bag firmaet og forfatterens egen erfaring med urteteens virkning. Dertil lære om urterne og deres virkning, hvordan man laver den perfekte urtete og den rette blanding. Opskrifterne er inddelt i grupperne Rens og Detox, Næring og Fordøjelse, Vitaliser og Foryng, Fred og Harmoni, Glæde og Nydelse, Forsvar og Beskyt, Mand, Kvinde og Barn samt Mere end Te. Sidst i bogen findes en "Pukkapedia" (opslagsværk) med alle informationer om urterne, deres fordele, smag, hvordan de kan kombineres samt hvor de findes. Bogen følger det holistiske sundhedssystem ayurveda, som er grundtanken bag både forfatterens livsstil og firmaet Pukka.

Bogen har et virkelig lækkert layout, et godt format og smukke illustrationer. Selve opskrifterne er ret ligetil og enorm lette at følge. Det er langt lettere at blande sin egen urtete end jeg troede, så det kan varmt anbefales at gå i gang. Det sværeste bliver at skaffe urterne og vælge en opskrift.

Urtete til daglig glædeEt pukka liv giver også viden om urteteens historie og vejledning til, hvordan man indsamler sine egne urter. Læsning af Et pukka liv er også oplagt ift. mere viden om det holistiske sundhedssystem ayurvedaUrtete til daglig glæde giver også viden om urteteens historie og vejledning til, hvordan man indsamler sine egne urter. Læsning af er også oplagt ift. mere viden om det holistiske sundhedssystem ayurveda.