Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Pynt op til en grønnere jul


Beskrivelse


14 opskrifter på julepynt af miljøvenlige materialer, man måske allerede har liggende i gemmerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 19. okt. 2018

Har du også lyst til at skære ned på plastikpynt og syntetiske dekorationer? Denne bog indeholder 14 bæredygtige opskrifter på julepynt, der både kan inspirere store børn og voksne.

For de fleste er julepynt en vigtig del af julehyggen,og mange begynder flere måneder før at glæde sig til traditioner, dekorationer, lys og pynt. Desværre er der også her en masse plastik og julepynt, der kunne trænge til en mere bæredygtig version. Bogen indeholder jule- og vinterpynt og brugsgenstande af miljøvenlige materialer, man måske allerede har liggende i gemmerne. Der er opskrifter på alt fra kræmmerhuse, stjerner og hjerter til gaveposer, klude og vimpler. Bagerst i bogen er der strikke- og hækleskole, gode råd og materialeliste.

14 illustrerede opskrifter på små hyggelige juleideer, der sagtens kan laves sammen med fingernemme børn fra ca. 12 år. De mange timers julehygge rummer strikkede, hæklede og syede projekter, der resulterer i naturligt og fint julepynt i afdæmpede farver. En del ideer er set før, men bogen fokuserer på bæredygtighed og det er en ny vinkel. Forside og layout er indbydende.

RecyclingJulehæklerier har også forslag til bæredygtig julepynt med udgangspunkt i genbrugsmaterialer og skrald. Julehæklerier har udelukkende hæklet pyntRecycling har også forslag til bæredygtig julepynt med udgangspunkt i genbrugsmaterialer og skrald. har udelukkende hæklet pynt.