Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

Quiz til kvikke hoveder


Beskrivelse


Samling af quizspørgsmål om alt mellem himmel og jord til nysgerrige børn. Gæt fx hvad en panda spiser mest af eller i hvilket eventyr man møder en heks og en soldat. Svaret står på hovedet på samme side.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2019

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 16. okt. 2019

Samling af quizspørgsmål om alt mellem himmel og jord til nysgerrige børn. Den sjette bog i forlagsserien "Kong Carlsen", der kan læses højt for børn fra 6 år og selvlæses fra 8 år.

Her kan du blive underholdt i timevis med quizspørgsmål til børn fra 6 år og deres familier. Gæt fx hvad en panda spiser mest af eller i hvilket eventyr man møder en heks og en soldat. Svaret står på hovedet på samme side. På den blå forside er der en tegning af en mariehøne, der stiller spørgsmålet: "Hvor gik mariehønen Evigglad tur henne?". Bagerste side i bogen fortæller kort om forlagsserien.

Børne- og familievenlige spørgsmål til underholdning på bagsædet eller anden familiesjov. Der er små sort-hvide illustrationer gennem det meste af bogen.

Tidligere er kommet Hvad er en guppy - og 359 andre quiz-spørgsmålHvad ved du om Danmark junior fra 2011, så det er fint med en ny quiz for denne aldersgruppe med den brede tilgang. Ellers findes der efterhånden også en del brætspil, som fx Hvad ved du om Danmark junior, der også har en masse spørgsmål til 7-11-årigeTidligere er kommet Hvad er en guppy - og 359 andre quiz-spørgsmål fra 2011, så det er fint med en ny quiz for denne aldersgruppe med den brede tilgang. Ellers findes der efterhånden også en del brætspil, som fx , der også har en masse spørgsmål til 7-11-årige.