Bøger / faglitteratur til børn

Quizbogen : 2222 spørgsmål til gakkede og kloge børn og voksne


Beskrivelse


En quizbog til hele familien med spørgsmål og svar indenfor alle mulige og umulige emner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2018

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 27. aug. 2018

En quizbog til hele familien med 2222 spørgsmål og svar indenfor alle mulige og umulige emner.

Efter indholdsfortegnelsen, der oplister de forskellige quizzer, findes en kort vejledning i bogens brug. Herefter følger bogens ca. 150 forskellige quizzer. Hver quiz indeholder 15 spørgsmål inden for et mere eller mindre afgrænset emne. Emnerne kan fx være: Seriemordere, storbyer, biler, langt ude, sludder og sladder, fodbold, prutter, hår, verden rundt m.m. Svarene på hver enkelt quiz findes på den følgende side. Forfatteren står også bag Bogen om prutter.

Selv om bogen retter sig til hele familien, er quizspørgsmål til de voksne i overtal. Også quizzer, der måske retter sig primært til børn, som fx "Kan du din børnebog" indeholder en overvægt af spørgsmål om klassikere, som voksne også må formodes at kunne svare på. En meget alsidig quizbog, der indeholder spørgsmål indenfor stort set alle emner.

Den mest omfangsrige quizbog, der er udkommet længe. Også 3003 spørgsmål og svar er en omfattende quizbog, der henvender sig til hele familien, men den er fra 2007, og dele af quizbøgerne forældes i sagens natur relativt hurtigt.