Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Qul Sasas skygger


Beskrivelse


Fantasy. Sebastian rejser til underverdenen Qul Sasa for at redde elverpigen Thiyaranah. Det bliver en rejse fuld af udfordringer og møder med sære og onde væsner, men Sebastian lærer også mere om sin særlige rolle i Tir-Nazral.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juli 2019

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 12. juli 2019

For at redde elverpigen Thiyaranah rejser Sebastian til Qul Sasa i den dybeste del af Tir-Nâzral. 3. del af fantasyserien "Stjernekrønikerne". For børn i alderen 12-15 år, der kan lide en episk fantasyfortælling.

Efter eventyret i Murthaldin er Sebastian tilbage i verdenstræet Tir-Nâzral. Han beslutter at gå udenom både Martha og Sirithian og på egen hånd finde det mystiske broderskab Shar Muris, der har sendt ham de afskårne ører af elverpigen Thiyaranah. Gennem kroværten Qhritt erfarer Sebastian, at Shar Muris holder til i byen Orq Ghrurlu, der ligger i Tir-Nâzrals dybeste rødder i en forpint verden fuld af ondskab kaldet Qul Sasa. Rejsen byder på mange udfordringer, men også et venskab med halvelveren Ilder fra den rivaliserende Tazkaran-familie. Men kan Sebastian stole på Ilder? Og hvorfor er Shar Muris interesserede i at kende Sebastians sjælenavn?.

Velskrevet og lige så godt fortalt som forrige bind, men med mere spænding, flere skæbnesvangre intriger og bedre fokus på hovedpersonens skæbne. Der er skruet helt op for det episk drama. Denne lektørs eneste anke er de mange navne på steder og personer, som virkelig gør knuder på tungen. Her i tredje del er der så mange tråde tilbage til de forrige bind, at jeg anbefaler at du læser serien i rækkefølge.

Fortællingen om Sebastian og Tir-Nâzral begynder i Tir-Nâzrals arvingCirkelørkenens hemmelighed. En anden episk fantasy-roman kunne være Cirkelørkenens hemmelighedFortællingen om Sebastian og Tir-Nâzral begynder i Tir-Nâzrals arving. En anden episk fantasy-roman kunne være .


litteratursiden.dk

d. 1. sep. 2019

af

af

Arne Larsen

d. 1. sep. 2019

Sebastians eventyr i den magiske verden Tir-Nazral fortsætter i denne tredje del af Stjernekrønikerne. Igen bydes der på ypperlig underholdning og spænding. Mads Schack-Lindhardt har udover de tre bi...