Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rådne soldater


Beskrivelse


Alo holdes fanget af menneskerne. De er i gang med et eksperiment, hvor de vil bruge de bevidste zombier, til at dræbe de rigtige zombier. Mon det lykkes? Og vil Alos søster Ava hjælpe ham?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2016

af

af

Stine Bille

d. 11. aug. 2016

Første titel i serien "Den nye verden - zombie jæger", der er en selvstændig fortsættelse af "Zombie-jæger". Alo holdes fanget af menneskerne. De har en hemmelig plan med ham og de andre bevidste zombier. Hvad mon han skal? Og mon de klarer det? For 9-11-årige.

Handlingen beskrives i to spor, hvor søskendeparret Ava og Alo skiftevis fortæller historien. Alo holdes fanget og er med i et eksperiment. Han plages af mareridt, der altid handler om hans fortid som zombie. Han væmmes ved sig selv og savner sin familie. Hans hukommelse er ved at vende tilbage, og sammen med de andre bevidste zombier, prøver de at regne ud, hvad eksperimentet går ud på. Ava og hendes mor arbejder på laboratoriet, hvor eksperimentet med zombierne foregår. Da Ava genkender Alo, ved hun ikke hvordan hun skal reagere. Hvor meget ved hendes mor? Teksten er skrevet med sværhedsgrad lix 19.

En ny velskrevet gyserserie med og om zombier. Bogens univers er uhyggeligt, og man er godt underholdt gennem hele historien. Illustrationerne er sort/hvid tegninger, som er med til at sætte den uhyggelige stemning.

Man kan fx læse den første bog i serien "Zombie-jægerne" Sort blodUnder jorden. Serien "Zombie City" af Bødker fx Under jorden er også et godt bud på gys med zombier som temaMan kan fx læse den første bog i serien "Zombie-jægerne" Sort blod. Serien "Zombie City" af Bødker fx er også et godt bud på gys med zombier som tema.