Bøger / faglitteratur

Racercykel træning : i topform til motionscykling, alpe-cross, cykelmaraton


Beskrivelse


Træningsmetoder og råd til cykelryttere fra den grundlæggende viden om træning og til færdige træningsplaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2015

af

af

Henrik H Pedersen

d. 18. maj 2015

Detaljerede råd til hvordan motionisten skal træne på sin racercykel, fra grundlæggende viden til færdige træningsplaner. Bogen har særlig fokus på træning henimod bjerg eller alpe-cross foruden cykelmarathon og henvender sig især til øvede.

En bog om hvordan man kommer i topform til racercykelløb, cykelmaraton og bjerg eller alpe-cross. Det sker bl.a. ved hjælp af den animerede rollemodel Peter, som forfatterne bruger som gennemgående figur. Bogen er bygget kronologisk op med kapitler om basisviden, fitness og udholdenhedstræning. Herunder er der fokus på hurtighed, intensitet og restituering. Desuden er der afsnit om siddestilling, teknik og kost til cykelryttere, samt et afsluttende træningsprogram til cykelmarathon og bjergkørsel.

Glimrende bog, hvad angår layout og disposition, for racercykel-motionisten der gerne vil noget mere. En bog primært for den hardcore motionist, som har kørt lettere amatør cykelløb herhjemme og som gerne vil prøve sig af i fx alperne. Med mange indbydende fotos af cykelryttere i forskellige landskaber, anviste programmer og cykelteknik.

For racercykel-motionisten findes også LandevejscyklingCykelbogen og Cykelbogen. Nærværende bog er dog på et højere niveau, fra den let øvede og til supermotionistenFor racercykel-motionisten findes også Landevejscykling og . Nærværende bog er dog på et højere niveau, fra den let øvede og til supermotionisten.