Musik / dansk pop/rock

Rasmus Seebach


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2009

af

af

Thomas Tiedje

d. 13. okt. 2009

Navnet fornægter sig ikke. Rasmus Seebach er søn af nu afdøde Tommy, og de musikalske evner er gået i arv. Med broren Nicolai var Rasmus hip hop-duoen G Bach og sammen har de to skabt musikselskabet Top Notch Production. Med Remée var han manden bag støttesinglen til tsunamiens ofre i Asien i 2005, "Hvor små vi er", og på egen hånd er Rasmus Seebach pop-rock af den gamle skole. Teksterne er danske, de handler om kærlighed, og det på et niveau hvor alle kan være med: <i>"Det var min fejl/Jeg var lidt for længe om at sig' nej/Hun kyssed' mig på munden/Jeg har dummet mig/Og skuffet dig"</i>, synger Rasmus på "Lidt i fem". Læg hertil en musik der kan minde om både Thomas Helmig og Nik & Jay, og vi har forklaringen på, hvorfor Seebach Junior i øjeblikket topper de danske hitlister såvel som iTunes' download-liste.


Gaffa [online]

d. 28. sep. 2009

af

af

Signe Bønsvig Wehding

d. 28. sep. 2009

" Alt behøver jo ikke være dybe tallerkner, og der er noget naivt, ærligt over musikken. Som i Den Jeg Er: "Nu har jeg gjort, ligesom du sagde, jeg sku'/"syng knægt, bare syng"/og det gør jeg så". Forhåbentlig finder Seebach junior også sit eget sted at synge fra, hvis han bliver ved mikrofonen".


DR musik

2009

af

af

Ole Jakobsen

2009

"Skulle Rasmus Seebachs album en dag stå og banke på din dør, så kan du roligt lukke den ind. Den er sød, rar og bestemt uden onde hensigter. Desværre er den også lidt kedelig at have besøg af i længden".

Vurdering : 3/6.


B.T.

d. 28. sep. 2009

af

af

Henning Høeg

d. 28. sep. 2009

"Som en fascinerende blanding af amerikanske Marc Cohn og lidt Springsteen light, Kim Larsen og så selvfølgelig sin egen far har Rasmus bare den der magiske evne til at ramme det rigtige ord og den rigtige tone, lige der, hvor der allermest er brug for dem".


Berlingske tidende

d. 30. sep. 2009

af

af

Thomas Søie Hansen

d. 30. sep. 2009

"Det er fuldstændig enkel og ukompliceret R& B-og klubinspireret popmusik skabt i samarbejde med broren Nicolai. Og det kan som hos bl. a. Nik & Jay og deres kumpaner blive alt for meget, for klægt og omklamrende. Men ærligheden er samtidig indbydende og banaliteten i både tekst og musik er ofte rent ud sagt befriende".