Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Rasmus


Beskrivelse


Om den danske sanger Rasmus Seebachs (f. 1980) liv og karriere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2015

af

af

Vibeke Axelsen

d. 18. mar. 2015

Du har nok hørt om og set Rasmus Seebach. Han er god til at synge. Han har mange fans. Måske er du en af dem. For 7-9-årige.

Bogen er en fagbog. Den er i serien "Min første bog". Den er inddelt i kapitler. I dem fortælles der om Rasmus Seebach. Der er fakta som hans alder, hvor han bor, og lidt om hans familie. Om hans arbejde fortælles, at han er meget berømt, laver mange hits, er god til at synge og spille klaver, og at han har vundet mange priser. Der fortælles også om, at han har mange penge. Dem giver han nogle af til syge børn, som han også besøger. Inde i bogen er der QR-koder, som du kan scanne. Så kan du få at vide, hvornår Rasmus giver koncert næste gang, og hvor du kan finde ham på You Tube. Der er billeder på alle siderne. De fleste er fotos.

Det er en rigtig fin fagbog for dig, der lige er begyndt at kunne læse selv. Man får en del at vide om en kendt og populær sanger. Der er mange, flotte billeder.

Der er flere bøger i serien "Min første bog", der også handler om sangere, fx om Christopher og Medina. Om Rasmus Seebach er der Alt om Rasmus Seebach, men den er noget sværere at læse.