Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ravenstorm-mysterierne - de glemte børn


Beskrivelse


Molly og Jack skal på sommerferie på øen Ravenstorm. Øen er fuld af mystiske statuer af børn, men der er ingen levende børn. Der er en tåge, som man skal tage sig i agt for. Det glemmer Jack, og han forsvinder sporløst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juli 2017

af

af

Julie Arndrup

d. 26. juli 2017

Forrygende fantasyhistorie om to søskende, der skal holde ferie på en lille, mystisk ø sammen med deres fætter. Selvlæsning fra ca. 11 år. Kan også sagtens læses højt fra ca. 9 år.

Molly og Jack skal på sommerferie hos deres familie på øen Ravenstorm. Deres fætter Arthur virker sur og snobbet, men efterhånden som begivenhederne tager fart, viser han sig at være helt okay. Øen er fuld af mystiske statuer af børn, men der er ingen levende børn. Til gengæld er der en tåge, som man skal tage sig i agt for. Det glemmer Jack og han forsvinder sporløst. Molly og Arthur er de eneste, der kan huske at Jack nogensinde har eksisteret, og det bliver deres opgave af forsøge at redde ham, kun med hjælp fra en mærkelig gammel dame og familiens sære butler.

En spændende og velskrevet fantasyhistorie, der spiller på forestillingen om at der findes mere end vi kan se med det blotte øje. Historien er actionpræget med god fremdrift, og nem at læse, og dermed særdeles velegnet til dem, der er lidt for små til fx Harry Potter. Flot forside, der formidler indholdet godt.

Andre bøger om magi og mystiske væsner i naturen kunne fx være Spiderwick fortællingerne. Bog 1Spiderwick fortællingerne. Bog 1 : Felthåndbogen.