Bøger / faglitteratur til børn

Real Madrid


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. feb. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 9. feb. 2015

Letlæsningsbog om Real Madrid, en af verdens største fodboldklubber, for fodboldglade børn mellem 8 og 10 år.

Bogen fortæller om fodboldklubben Real Madrids historie helt tilbage fra klubben opstod og frem til nu. Derudover fortælles der om klubbens stjerner, trænere og fans samt deres mange store sejre på fodboldbanen. Fortællingen om Real Madrid suppleres med en masse faktabokse om klubben og billeder fra klubbens historie.

En spændende fagbog med mange interessante facts og flotte billeder om en stor fodboldklub, hvor fodbold handler om meget mere, end det der foregår på fodboldbanen.

Der findes andre bøger i samme serie om andre store fodboldklubber og -stjerner, eksempelvis FC BarcelonaRonaldoAlt om Real MadridReal Madrid og Ronaldo. Vil man læse mere om Real Madrid, kan man læse videre i de lidt sværere bøger: Alt om Real Madrid og Real MadridDer findes andre bøger i samme serie om andre store fodboldklubber og -stjerner, eksempelvis FC Barcelona og . Vil man læse mere om Real Madrid, kan man læse videre i de lidt sværere bøger: Alt om Real Madrid og Real MadridDer findes andre bøger i samme serie om andre store fodboldklubber og -stjerner, eksempelvis FC Barcelona og Ronaldo. Vil man læse mere om Real Madrid, kan man læse videre i de lidt sværere bøger: og Real MadridDer findes andre bøger i samme serie om andre store fodboldklubber og -stjerner, eksempelvis FC Barcelona og Ronaldo. Vil man læse mere om , kan man læse videre i de lidt sværere bøger: Alt om og .