Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Recycling


Beskrivelse


Ideer til hvordan man kan genanvende affaldsmaterialer til at producere nye varer som kurve, trykklodser, lanterner, julepynt og fyrfadsstager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2017

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 15. mar. 2017

Gem dine brugte glas, de slidte jeans, de tomme dåser, de gamle aviser og vær kreativ. Bogen indeholder et væld af inspirerende og konkrete ideer til genbrugsdesign. Alle opgaver er i børnehøjde, så de er nemme at gå til. For 11-15-årige.

Recycling betyder genbrug og handler om at bruge affaldsmaterialer til at producere nye varer. Det er blevet god stil at at genanvende og tænke over, hvilke og hvor mange ressourcer, vi bruger i vores hverdag. Denne bog indeholder mange opskrifter på genanvendelse af ting og sager, man ellers ville smide ud som affald.

En virkelig flot og inspirerende bog. Vejledningerne er tydelige og spændende fremstillet med utrolig flotte fotografier. Bogen er oplagt som undervisningsbog i håndværk og design, men kan også bruges som en aktivitetsbog i fritiden.

Bæredygtigt design er også en bog om anvendelse af affaldsmateriale og genbrug, der egner sig til undervisning i faget "håndværk og design.".